Coaching

CoachruimteAls leider of professional bent u waarschijnlijk gewend om 95 % van uw vragen en problemen zelf op te lossen. Een enkele keer lukt dat niet. Ook niet na een goed gesprek met een vriend(in). Misschien is het dan tijd voor een coach. Bij coaching kijken we naar 'de vraag achter de vraag': wat maakt dat u in deze situatie niet tot een oplossing komt? Daar ligt de sleutel.

Wie komen in mijn praktijk?

Vooral bestuurders, leidinggevenden en professionals. En steeds vaker jonge mensen die behoefte hebben aan een seniorcoach. Waar ze werken is verschillend: bij grote bedrijven, in de zorg en bij de overheid. Wat is de overeenkomst: ze willen leren en reflecteren in een vertrouwelijke en professionele setting.

Centrale thema’s

  • Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling
  • Effectiviteit en zingeving in het werk
  • Executive coaching

De coaching

Vertrouwen is de basis van een (coach)relatie en heeft veel invloed op de coaching en het resultaat. Tijdens de kennismaking heeft u gelegenheid om te ervaren of de persoonlijke klik er is en te beslissen of u vertrouwen heeft in het voorgestelde traject.
We onderzoeken wat u nodig heeft om te leren en benoemen het gewenste resultaat. De zakelijke context is vaak de aanleiding om een coachtraject te starten. En tegelijk weet iedereen dat je jezelf in elke situatie meeneemt. Daarom zijn leiderschap en persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk verbonden. Voor mij als coach ligt de sleutel in het ‘hier en nu’; dat wat zich aandient in het gesprek vertelt het verhaal over de leervraag en het doel van de coaching.
Als het nodig is gebruik ik instrumenten of methodieken. Dat varieert van transactionele analyse, levensloopbeschouwing, geweldloze communicatie tot Management Drives. Centraal staat uw leervraag, alle interventies zijn daaraan ondergeschikt.

Wie is de coach?

Marieke is een zeer ervaren coach en laat een verrassende combinatie van intuïtie en ratio zien. Ze is veelzijdig, professioneel en betrokken. Gericht op datgene wat iemand nodig heeft om zich te ontwikkelen. Ze heeft een groot inzicht in menselijk handelen en gevoel voor de context waarin mensen zich bevinden. Ze is eerlijk, spiegelt en creëert een sfeer waarin mensen zichzelf durven zijn.
Ze is Master Practitioner Coach en econoom met een ruime ervaring in zowel coaching als verandermanagement, leidinggeven en diverse toezichthoudende rollen.

Hoe werkt het?

Het kennismakingsgesprek is gratis. Een gemiddeld traject duurt vijf tot acht gesprekken van twee uur. Vertrekpunt voor de coaching is dat u bereid bent om te reflecteren op eigen gedrag in relatie tot de ander en verantwoordelijkheid wil nemen voor eigen handelen. Alles wat we bespreken valt onder de ethische beroepscode van de NOBCO, de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Coaches.

Over de drempel

Zoekt u een kwaliteitscoach? Bel voor een afspraak: Telefoon 055 – 5766 773

Perspectief bieden

Is mijn talent. Anders kijken

Naar gedrag en inhoud

Op verschillende niveaus

Verbinden

Van mensen
en hun kennis en kunde

Aan een gewenst resultaat

Doen we door dialoog

Resultaat en proces

Hoe beter de dialoog

Hoe groter de kans op

Duurzaam resultaat  

Mijn adres

Jellema Consultancy
Mr. van Hasseltlaan 27
7316 DJ Apeldoorn
T: 055 – 5766 773

social-icons-10