Samen maakt sterker

Twee weten meer dan één. Samenwerken levert betere oplossingen, diversiteit en plezier. Reden genoeg om voor verschillende klantvragen met verschillende partners samen te werken:

Mutters & Partners

Mutters & Partners en Jellema Consultancy bieden opdrachtgevers het programma aan "Budget neutraal". Negen maanden lang werken twee of drie teams met managers van verschillende bedrijven aan een veranderopdracht van hun directie of Raad van Bestuur. Wij begeleiden de verandering inhoudelijk, coachen de deelnemers en laten de deelnemers ervaren wat verandermanagement in de praktijk betekent. De organisatie ontvangt van eigen mensen het advies en de implementatie. Advieskosten worden bespaard, de opbrengst is tastbaar en in uw mensen wordt geinvesteerd. Budgetneutraal dus. Kijk voor meer informatie ook bij www.muttersenpartners.nl.

CoachNetwerk B.V. 

Hoe weet je als bedrijf dat je met een goede coach te maken hebt? En als je honderden of duizenden medewerkers hebt, hoe houd je zicht op de kwaliteit? Dan is een vaste coachpool ontzettend handig. CoachNetwerk BV werkt alleen met senior en Masterpractitioner coaches en biedt een vaste coachpool aan bij bedrijven. Ze maken met de een raamcontract met de opdrachtgever, houden supervisie over de deelnemende coaches. Kwaliteit en prijs altijd gegarandeerd. Een topprodukt voor topbedrijven. Interesse in meer dan één coach? www.coachnetwerk.nl 

PastoRaad ©

Ton de Gans en Marieke Jellema hebben in 2005 Coaching voor predikanten en geestelijke verzorgers in de markt gezet. Onder het motto: 'de predikant begeleidt mensen, wie begeleidt de predikant?' bieden wij coaching en begeleiding aan. Tegen een gereduceerd tarief. We hoeven er niet aan te verdienen. We doen het vanuit passie voor het vak en de noodzaak voor geestelijk begeleiders om zelf toegerust te worden. Kijk voor meer informatie op: www.PastoRaad.nl .

Management Drives B.V.

Drijfveren zijn een goede voorspeller van gedrag. Als je weet wat jezelf drijft en waar je een hekel aan hebt, wordt duidelijk waarom je altijd energie van je werk krijgt of juist helemaal niet! Management Drives biedt een eenvoudig en zeer effectief instrument om het gedrag van individuen, groepen en organisaties te duiden, bespreekbaar te maken en te veranderen. Jellema Consultancy is partner van Management Drives en gecertificeerd om profielen toe te lichten. Interessant voor individuele coaching als ook voor cultuurinterventies. Voor achtergrondinformatie kijk op: www.managementdrives.com 

Perspectief bieden

Is mijn talent. Anders kijken

Naar gedrag en inhoud

Op verschillende niveaus

Verbinden

Van mensen
en hun kennis en kunde

Aan een gewenst resultaat

Doen we door dialoog

Resultaat en proces

Hoe beter de dialoog

Hoe groter de kans op

Duurzaam resultaat  

Mijn adres

Jellema Consultancy
Mr. van Hasseltlaan 27
7316 DJ Apeldoorn
T: 055 – 5766 773

social-icons-10