Skip to main content

Visie, moed en daadkracht zijn uitgesproken eigenschappen van een leider. Voor goede besluiten en acties is wijsheid nodig en dat gaat hand in hand met het afwegen van belangen. Reflectie als weg naar wijsheid is zo oud als de weg naar Rome. Daarom bieden we naast Coaching ook Intervisie en Supervisie aan.

Supervisie

EMCC Global definieert supervisie als: ‘A safe space for reflective dialogue with a practicing supervisor, supporting the supervisee’s practice, development and well-being’. Als Master coach weet ik hoe het is om autonoom te werken. Als je het niet zelf organiseert, kijkt niemand met je mee. Terwijl de wereld verandert, methodieken zich ontwikkelen en jijzelf kwijt raakt hoe het is om uitgedaagd te worden.

Ben jij iemand die energie krijgt van leren en ontwikkelen? Meld je dan aan voor supervisie en ervaar de rijkdom van professionele groei en reflectie.

Intervisie

Bij intervisie boren we de wijsheid van de groep aan. Met gelijkgestemden samen reflecteren op een persoonlijk leiderschapsvraagstuk, dat staat centraal. We kijken naar context, onderzoeken gedragspatronen, reflecteren op de diepere lagen van een vraagstuk en verrijken elkaar door het delen van ervaring. Ik begeleid groepen executives en professionals, in de zorg, financiële dienstverlening en bij predikanten.

Behoor je tot een groep en zoek je een intervisiebegeleider, laat het me weten. Ben je directeur of bestuurder in de zorg, dan is aanmelden mogelijk via www.movimento.nl .