Begeleiden van veranderingsprocessen

Iedere verandering kent een planmatige kant, met doelen, structuren, planningen en acties. Dit is de zichtbare kant van de verandering. Zodra u aan een betekenisvolle verandering begint, raakt u het hart van de organisatie en van mensen. Als u ook aandacht geeft aan de onzichtbare kant van de verandering, de emotionele impact, is de kans veel groter dat de verandering slaagt.

Verandermanagement

Als econoom en als coach ben ik vaardig geworden om inhoudelijke vraagstukken te koppelen aan het gedrag van mensen en op beide processen regie te voeren. Zo heb ik het proces van de duurzaamheidstrategie bij Eneco begeleid. Daarna volgde het cultuurverandertraject dat ik met Mutters&Partners heb vormgegeven en uitgevoerd.

Voor een organisatie met een nieuwe strategie geldt: Alleen als je je handelen in overeenstemming brengt met je doel, bestaat de kans dat je op je nieuwe bestemming uitkomt. Daarin zijn we bij Eneco geslaagd. Bent u geïnteresseerd wat deze aanpak voor uw bedrijf of lokale overheid kan betekenen? Bel me voor een oriënterend gesprek.

Perspectief bieden

Is mijn talent. Anders kijken

Naar gedrag en inhoud

Op verschillende niveaus

Verbinden

Van mensen
en hun kennis en kunde

Aan een gewenst resultaat

Doen we door dialoog

Resultaat en proces

Hoe beter de dialoog

Hoe groter de kans op

Duurzaam resultaat  

Mijn adres

Jellema Consultancy
Mr. van Hasseltlaan 27
7316 DJ Apeldoorn
T: 055 – 5766 773

social-icons-10