Wat mag u van mij verwachten?

Een persoonlijke en professionele aanpak, die u helpt een doel te verwezenlijken. 

Persoonlijk

Mensen treed ik gelijkwaardig tegemoet of u directeur bent of specialist. Ieder mens heeft vragen en behoefte aan vertrouwen om te kunnen bespreken wat relevant is. Die ruimte bied ik.

Professioneel

Ik ben gecertificeerd Master Practitioner in Coaching (EIA/EMCC), het hoogste accreditatieniveau in Europa, lid van de NOBCO en werkzaam als Executive Coach. 

Wat nog meer?

Waar nodig zet ik instrumenten in of doe interventies die ontleend zijn aan een gedachtegoed, zoals Werken met Levensloop, Transactionele Analyse, Verlieskunde, Geweldloze communicatie of systemische interventies. Ik ben partner van Management Drives en kan profielen en drijfveren toelichten en de energiebalans voor u opmaken. Meer dan instrumenten vind ik belangrijk datgene te doen wat bij u en uw situatie past.

Comfort

Leren gaat bijna altijd samen met 'uit je comfort zone' treden. Van vlakke wegen leer je niet klimmen en zonder (zelf) confrontatie krijg je geen zelfinzicht. Voor de één is dat makkelijker dan de ander. Verbazing kan je deel zijn:

"Bijzonder was dat ik geen lange situatieschets hoefde te geven om het haar mogelijk te maken met mij een effectief coaching traject in te gaan. Ik heb verbaasd gestaan dat met dit coachingsgesprek van 2 uur ik niet alleen radicaal anders tegen (potentieel) lastige situaties aan ben gaan kijken maar ook het gevoel heb zelf instrumenten in handen gekregen te hebben om die situaties te kunnen hanteren."

"Het coachingstraject was leerzaam, verhelderend en verrassend, maar soms ook heel confronterend en zwaar. Marieke heeft echt door mijn buitenkant heen geprikt. Ze wist de juiste vragen te stellen, zodat mijn echte ik naar boven kwam. Ze hield me een spiegel voor." 

Nieuwsgierig?

Bent u geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek om uw vraag te bespreken en te onderzoeken of ik u kan helpen. Klik hier voor mijn Adres.

Perspectief bieden

Is mijn talent. Anders kijken

Naar gedrag en inhoud

Op verschillende niveaus

Verbinden

Van mensen
en hun kennis en kunde

Aan een gewenst resultaat

Doen we door dialoog

Resultaat en proces

Hoe beter de dialoog

Hoe groter de kans op

Duurzaam resultaat  

Mijn adres

Jellema Consultancy
Mr. van Hasseltlaan 27
7316 DJ Apeldoorn
T: 055 – 5766 773

social-icons-10